10 نکته برای خانوم خونه

10 نکته برای خانوم خونهReviewed by مهربانو on Apr 22Rating:

 

۱-برای جدا کردن پوست نازک روی بادام، آنها را ۲ دقیقه در آب جوش قرار دهید و بعد در آب سرد بگذارید تا براحتی پوست آنها جدا شود.

۲- برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و کمپوت، آنها را یک دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست آن را بکنید

۳- برای خشک کردن هلو یا زردآلو آنها را از وسط ۲ نیم کرده، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید. حرارت فر را روی حداقل تنظیم کنید. لای در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و رو کنید تا نسوزند. وقتی برگه‌ها خشک شدند، سینی را از فر خارج کنید

۴-برای تهیه یخ فانتزی، می‌توانید داخل هر قالب یک گیلاس یا آلبالو قرار دهید و بعد در قالب آب بریزید و بگذارید یخ ببندد

۵- اگر کیکی که پخته اید از قالب خود خارج نمیشود میتوانید پارچه ای مرطوب زیر ظرف پهن کرده و کمی صبر کنید

۶- اگر به آبی که گل کلم ها را در آن میجوشانید کمی شیر علاوه کنید ، هم گل کلم ها رنگ سفید زیبائی مییابند و هم خبری از بوی بد  در میان نخواهد بود

۷-برای پوست گرفتن گوجه فرنگی باید با لبه پشتی چاقو در جهت عکس عمل پوست گرفتن چندین بار بر روی گوجه فرنگی بکشید و یااینکه آنها را بمدت یک دقیقه در آب جوش نگاه دارید .

 

۸- برای دور ساختن مزه تلخ بادنجانها باید بعد از پوست گرفتن آنها را در آب نمک نگاه دارید

۹-برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختنشان از ظرف آب جوش بلافاصله در ظرف محتوی  آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید

۱۰-اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو علاوه کنید هم طعم آنرا مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید

مطالب مرتبط :
شکلات شیرینی-مرباپیچ DSC06717 berenji fereni

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “10 نکته برای خانوم خونه”

    اضافه کردن نظر