گوش فیل

گوش فیلReviewed by مهربانو on Aug 22Rating:

مواد لازم:آرد به میزان لازم                        مواد لازم برای شهد:شکر۳پیمانه

زرده تخم مرغ ۲ عدد                                                            آب ۱و۱/۲پیمانه

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری                                              گلاب ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری                                               آبلیمو۱/۲قاشق چایخوری

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

شیر ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا زرده ها را با روغن و شیر مخلوط کرده و هم میزنیم سپس بکینگ پودر و وانیل را افزوده هم میزنیم در این مرحله به تدریج آرد را اضافه می کنیم و ورز می دهیم آرد را به مقداری که خمیر به دست نچسبد می افزاییم. بعد خمیر را در نایلون گذاشته ۱ ساعت استراحت می دهیم سپس خمیر را روی تخته آرد پاشی شده با وردنه باز کرده به دلخواه قالب می زنیم و در روغن سرخ می کنیم و در پایان در شهد می گذاریم.

طرز تهیه شهد:تمامی مواد را با هم مخلوط کرده شکر ار حل می کنیم و روی حرارت می گذاریم همین که ۱-۲ قُل زد حرارت را خاموش می کنیم زیر قل زدن زیاد باعث غلظت بیش از حد شهد می شود.      (این مقادیر به اندازه دو ظرف میوه خوری خواهد شد.)

 

مطالب مرتبط :
IMG_20150530_231722 ستاره-شیرین DSC07185 DSC07095 DSC00496

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “گوش فیل”

    اضافه کردن نظر