کیک یزدی

کیک یزدیReviewed by مهربانو on Nov 5Rating: 5.0کیک یزدیکیک یزدی همان کاپ کیک فرنگ است که با طعمی ایرانی تهیه می شود. با تهیه آن در منزل می توانید در مجالس عزاداری خود ، پذیرای عزاداران باشید.

کیک یزدی همان کاپ کیک فرنگ است که با طعمی ایرانی تهیه می شود. با تهیه آن در منزل می توانید در مجالس عزاداری خود ، پذیرای عزاداران باشید.

مواد لازم :

آرد ۲ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۳/۴ پیمانه

روغن مایع ۳/۴ پیمانه

ماست ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری سر پر

پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را شکسته و با شکر و ماست خوب هم می زنیم. سپس روغن مایع و بکینگ پودر را افزوده و مجدداً مخلوط می کنیم. در آخر پودر هل و آرد را کم کم اضافه کرده و با همزن برقی حدود ۱ دقیقه هم می زنیم. در قالب های کیک کاغذ کیک را گذاشته و در هر قالب ۱ و۱ /۲ قاشق غذاخوری از خمیر را می ریزیم و با پودر پسته تزیین می کنیم و در فر برقی قرار می دهیم. و می گذاریم با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بپزد. (در حدی که روی آن طلایی و درون آن کاملاً پخته شود.) ( برای تست پخت درون کیک می توانید درون آن چاقو بزنید.)

DSC07766

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۲ نظر در “کیک یزدی”
    مریم در تاریخ خرداد 17, 1394 ساعت 19:34

    سلام عجب ادمای تلخ زبونی هستین شماعوض اینکه بگین درمجالس عروسی نوشتین درمجالس عزاداری ادم دلش نمیخواداصلابخونه اح اح اح

    مهربانو در تاریخ خرداد 19, 1394 ساعت 16:44

    حرف شما کاملا متینه. البته منظور من مجالس ماه محرم و شهادت ائمه بود نه عزاداری خودمون. با این وجود کلام شما رو می پذیرم. شادی بهتر از غمه

    اضافه کردن نظر