کیک گیلاس

کیک گیلاسReviewed by مهربانو on Aug 27Rating: 5.0کیک گیلاساین کیک به سبب وجود گیلاس در آن کمی نرم می شود ولی طعم میوه تازه در کیک فوق العاده می باشد و به هماره نوشیدنی میان وعده کاملی را به شما هدیه می دهد.

این کیک به سبب وجود گیلاس در آن کمی نرم می شود ولی طعم میوه تازه در کیک فوق العاده می باشد و به هماره نوشیدنی میان وعده کاملی را به شما هدیه می دهد.

مواد لازم :

آرد ۱و ۱/۲ پیمانه

پودر شکر ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

روغن جامد ۱/۲ پیمانه

شیر ۱/۳ پیمانه

وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری

گیلاس بدون هسته ۱ پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا شکر را آسیاب کرده و با روغن جامد و تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم. سپس بکینگ پودر و وانیل را افزوده و باز مخلوط می کنیم. در این مرحله شیر را افزوده و با دور متوسط هم زن اندکی هم می زنیم. آرد را کم کم افزوده و با همزن هم میزنیم تا یکدست شود . گیلاس ها را اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم. کف یک قالب کوچک (با قطر ۲۰ سانتی متر) را فویل کشیده و مایه را درون آن می ریزیم . در فر برقی به مدت ۳۵ – ۴۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد می گذاریم. (برای تست پخت کیک وسط آن را آرام چاقو بزنید اگر چاقو تمیز خارج شد یعنی کیک پخته شده)

DSC07114

 

مطالب مرتبط :
IMG_20170111_185246 کیک-خرمالو 565049_168661773273778_849956163_n chokolate کیک-زعفرانی

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک گیلاس”

    اضافه کردن نظر