کیک گل سرخ

کیک گل سرخReviewed by مهربانو on Feb 5Rating: 5.0کیک گل سرخ

این کیک به خاطر گل سرخ موجود در آن عطر بسیار خوشایندی دارد که به هماره چای یا دم نوش بسیار عالی می شود.

مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

روغن مایع ۳/۴ پیمانه

شیر ۱/۲ پیمانه

گلاب ۱/۴ پیمانه

گل سرخ خرد شده ۱/۲ پیمانه

آرد ۳ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

تخم مرغ و روغن مایع را خوب با هم می زنیم. شکر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس شیر و گلاب را افزوده و کمی هم می زنیم. گل سرخ را که بادست خرد کرده ایم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه می کنیم و خوب با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه با دور متوسط هم می زنیم. کف ظرف مورد نظر را فویل یا کاغذ روغنی کشیده و خمیر کیک را درون آن می ریزیم. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر برقی (آون تستر)می گذاریم.

DSC08044

مطالب مرتبط :
IMG_20170111_185246 کیک-خرمالو 565049_168661773273778_849956163_n chokolate کیک-زعفرانی

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک گل سرخ”

    اضافه کردن نظر