کیک گل سرخ
نویسنده: مهربانو | در موضوع شیرینی پزی | تعداد بازدید : 216این کیک به خاطر گل سرخ موجود در آن عطر بسیار خوشایندی دارد که به هماره چای یا دم نوش بسیار عالی می شود.
مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
گل سرخ خرد شده ۱/۲ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ و روغن مایع را خوب با هم می زنیم. شکر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس شیر و گلاب را افزوده و کمی هم می زنیم. گل سرخ را که بادست خرد کرده ایم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه می کنیم و خوب با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه با دور متوسط هم می زنیم. کف ظرف مورد نظر را فویل یا کاغذ روغنی کشیده و خمیر کیک را درون آن می ریزیم. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر برقی (آون تستر)می گذاریم.
مطالب مرتبط :




بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.
اضافه کردن نظر