کیک کِرِم دار
نویسنده: مهربانو | در موضوع شیرینی پزی | تعداد بازدید : 1,445تهیه این کیک بسیار ساده است و در نهایت کیکی همانند کیک های شکلاتی بازار حاصل می شود.
مواد لازم برای کیک: آرد۲پیمانه مواد لازم برای کرم شکلاتی : کره ۱۵ گرم
آب ۱/۲ پیمانه شکلات تخته رنده شده ۲و ۱/۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ پیمانه پودر کاکائو ۲ و ۱/۲ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری پودر شکر ۳ و ۱/۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری خامه ۱/۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک :
برای کیک ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و با همزن خوب می زنیم . سپس شکر را افزوده و حدود ۱ دقیقه با همزن برقی هم می زنیم. روغن مایع و آب و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و مجدداً هم می زنیم. در پایان آرد را کم کم ریخته و با همزن حدود ۲ دقیقه هم می زنیم تا کِرِم مانند شود. قالب کیک صبحانه را با فویل پوشانده و خمیر را درون آن می ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه در فر برقی با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پخته شود.
طرز تهیه کِرِم شکلاتی :
زرده تخم مرغ را با پودر شکر مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. شکلات تخته و کره را روی بخار آب (در ظرفی روی دهانه کتری در حال جوشیدن قرار می دهیم) ذوب می کنیم. و به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم. پودر کاکائو و شیر را افزوده و مخلوط می کنیم. خامه را در پایان اضافه می کنیم و با همزن برقی حدود ۱ دقیقه همی زنیم تا یکدست شود. و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.
طرز تهیه کیک کِرِم دار :
کیک پخته شده را پس از کمی خنک شدن از قالب خارج می کنیم. و با چاقو قسمت بالایی کیک را جدا می کنیم. وسط قسمت پایینی را خالی می کنیم و کنار می گذاریم و در همان حفره ایجاد شده کِرِم شکلاتی را می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم. و تکه بالایی کیک را روی آن می گذاریم. (این کیک به سبب وجود کِرِم شکلات باید نسبتاً خنک سرو شود).
مطالب مرتبط :




بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.
اضافه کردن نظر