کیک موز و هویج

کیک موز و هویجReviewed by مهربانو on Oct 7Rating:

این کیک به سبب وجود موز و هویج و گردو بسیار مقوی بوده و به همراه چای یک عصرانه کامل به شمار می رود.

مواد لازم :

آرد ۲و ۱/۴ پیمانه

گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه

روغن مایع ۱/۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه سر خالی

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

هویج رنده شده ۱/۲ پیمانه

آب ۱/۲ پیمانه

موز خرد شده ۱ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه : تخم مرغ را شکسته و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود سپس روغن مایع و آب را افزوده و هم می زنیم. هویج ریز رنده شده را می افزاییم و هم می زنیم. در ظرف دیگری آرد و بکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط می کنیم و گردو را نیز افزوده و مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده با دور متوسط همزن ۲ دقیقه هم می زنیم یا اگر با دست هم می زنید آنقدر هم بزنید که خمیر به شکل کرم یکدست شود. در پاین موز خرد شده را اضافه می کنیم و کمی با دست هم می زنیم. (دقت کنید موز نبید لِه شود چون در آن صورت کیک خمیری و نرم می شود). در پایان کف قالب کیک صبحانه یا هر قالب کوچک دیگری را فویل کشیده (چون مقدار مواد کیک بزرگی را حاصل نمی شود) و خمیر را در قالب ریخته به مدت ۶۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر می گذاریم. (این کیک به سبب وجود هویج و موز کمی تیره رنگ می شود)

 

مطالب مرتبط :
IMG_20170111_185246 کیک-خرمالو 565049_168661773273778_849956163_n chokolate کیک-زعفرانی

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک موز و هویج”

    اضافه کردن نظر