کیک فنجانی

کیک فنجانیReviewed by مهربانو on Dec 3Rating:

مواد لازم: روغن مایع ۱/۲ پیمانه

آب ۱/۲ پیمانه

شکر ۱و۱/۲ پیمانه

آرد۱و۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

تهیه: زرده ها جداگانه هم می زنیم و روغن و وانیل و شکر را اضافه می کنیم و با دور کند همزن یا با چنگال هم می زنیم و بعد آب را و در پایان سفیده ها را که جدا با دور تند همزن هم زده ایم در حدی که به صورت کف درآید می افزاییم و آرد را کم کم افزوده و مجدداً هم می زنیم تا یکدست شود و گلوله نباشد در این مرحله کاغذهای کیک فنجانی را در قالبهای فلزی یا در سینی کیک مافن گذاشته و خیر را تانصف در آن می ریزیم و با سلیقه خود تزیین می کنیم . و در فر برق با دمای ۱۶۰ درجه به مدت۴۰ دقیقه می گذاریم که در ۳۰ دقیقه اول هر دو شعله بالا و پایین را روشن می کنیم و در ۱۰ دقیقه پایانی شعله بالا را خاموش کرده فقط پایینی را روشن نگه می داریم.(چون روی کیک ها باز است و ولی زیر آن ظرف فلزی و سینی مانع حرارت است این کار را می کنیم.)

مطالب مرتبط :
کیک-زعفرانی expiry-date EGG nan-bread cake_sabzi2

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک فنجانی”

    اضافه کردن نظر