کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچینReviewed by مهربانو on Feb 9Rating: 5.0کیک سیب و دارچین

کیک سیب یکی از پرطرفدارترین کیک هاست. که این نیز یکی از انواع کیک سیب است چون این کیک به شیوه های مختلفی تهیه می شود.

مواد لازم :

آرد ۱ پیمانه

روغن مایع ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

پودر شکر ۱/۴ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

دارچین  ۲ قاشق مرباخوری

سیب ۱ عدد

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ و روغن مایع را با همزن خوب مخلوط می کنیم. سپس پودر شکر و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم. و مخلوط می کنیم. آرد و دارچین را کم کم افزوده و هم می زنیم تا یکدست شود. در پایان سیب را به صورت نگینی نازک ریز کرده و در خمیر می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم.

کف ظرف مورد نظر را کمی با رغن جامد چرب کرده خمیر را در آن می ریزیم و در فر که از قبل گرم کرده ایم. (برای اینکه کیک بهتر پُف کند. ) با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم. بعد ازاینکه از فر خارج کردیم می گذاریم خنک شود و بعد از آن از قالب خارج می کنیم. (چون اگر قبل از خنک شدن خارج کنید کیک کامل و خوب از قالب خارج نمی شود و خرد می شود.

مطالب مرتبط :
مرغ-مخصوص DSC07681 mafin-albaloo chorak ranginak

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک سیب و دارچین”

    اضافه کردن نظر