کیک زعفرانی

کیک زعفرانیReviewed by مهربانو on Mar 6Rating: 5.0کیک زعفرانیاین کیک میتونه بدون زعفران هم درست بشه. فقط باید هل یا وانیل بزنید که بوی تخم مرغ نده. البته با زعفران خوشمزه تره.

این کیک میتونه بدون زعفران هم درست بشه. فقط باید هل یا وانیل بزنید که بوی تخم مرغ نده. البته با زعفران خوشمزه تره.

مواد لازم :

آرد ۳پیمانه

محلول زعفران ۱/۳ پیمانه

شکر ۲/۳ پیمانه

روغن مایع ۱ پیمانه سرخالی

تخم مرغ ۲ عدد

بکینگ پودر ۳ قاشق مرباخوری

شیر ۲/۳ پیمانه

پودر هل ۱/۳ قاشق چایخوری

خلال پسته بری تزیین

طرز تهیه  :

شکر و تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم. شیر و روغن مایع را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس محلول زعفران (غلیظ باشد) و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در این مرحله بکینگ پودر و آرد را کم کم افزوده و هم می زنیم. سپس با دور متوسط همزن خمیر را آنقدر هم می زنیم تا کِرِم مانند شود. در پایان کف ظرف را فویل کشیده و به اندازه دلخواه خلال پسته می پاشیم. خمیر را آرام روی خلال ها می ریزیم و در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت می گذاریم. (درجه فرها متفاوت است مهم این است که وقتی خلال دندان یا چاقو را فرو می کنید تمیز بیرون بیاید) پس از اینکه خنک شد. از فویل جدا می کنیم.

کیک-زعفرانی

مطالب مرتبط :
expiry-date EGG nan-bread cake_sabzi2 mekziky

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک زعفرانی”

    اضافه کردن نظر