کیک دابل چاکلت

کیک دابل چاکلتReviewed by افسانه اسماعیلی on Sep 17Rating: 5.0کیک دابل چاکلتفر رو از ابتدا روشن میکنیم تا گرم بشه. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک رو سه بار الک میکنیم کره و روغن و شکر و وانیل و با هم انقدر با همزن میزنیم تا کرمی رنگ بشه . سپس تخم مرغ اولی رو اضافه میکنیم و سه دقیقه با دور تند میزنیم . دو تخم مرغ دیگه رو هم به همین ترتیب میزنیم .

مواد لازم:

کره آب شده ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
آرد ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری
تخم مرغ در دمای محیط مانده ۳ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
شکلات تخته ای آب شده ۷۰ گرم
شیر ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس

طرز تهیه:
.
.
فر رو از ابتدا روشن میکنیم تا گرم بشه. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک رو سه بار الک میکنیم
کره و روغن و شکر و وانیل و با هم انقدر با همزن میزنیم تا کرمی رنگ بشه . سپس تخم مرغ اولی رو اضافه میکنیم و سه دقیقه با دور تند میزنیم . دو تخم مرغ دیگه رو هم به همین ترتیب میزنیم . هفتاد گرم شکلات آب شده و شیر رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم . مواد خشک رو کم کم به این مایه اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم . وقتی مخلوط شد داخل قالب مورد نظرمون کاغذ میندازیم (گفته بودم که دیگه از کاغذ روغنی استفاده نمیکنم ؟؟؟ !!!! ) و مایه ی کیک رو داخلش میریزیم و به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه بنا به قدرت فرتون با درجه صدو هشتاد درجه قرار میدیم .

طرز تهیه گاناش:

برای تهیه گاناش ۲۰۰ گرم خامه رو روی گاز میذاریم تا تا کمی گرم بشه . سپس ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت تا کاملا خامه و شکلات با هم مخلوط بشن(در اصل باید مقدار شکلات و خامه برابر باشه ) . در آخر یکی دو قاشق کره ، روغن مایع و یا شربت ذرت اضافه میکنیم که گاناشمون براق تر بشه . .

chokolate

مطالب مرتبط :
کرم-شکلاتی DSC07944 DSC07530 soop-shir sekkekhorma

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک دابل چاکلت”

    اضافه کردن نظر