کیک خرمالو

کیک خرمالوReviewed by مهربانو on Jan 14Rating: 5.0کیک خرمالوابتدا زرده وسفیده رو جدا کنید. سفیده رو اونقد بزنید تا سفید بشه واز ظرف نریزه بعد زرده رو باشکر ووانیل وروغن مایع بزنید تا کشدار ورنگش روشن بشه.بعد خرمالو میکس شده

مواد لازم
خرمالو پوست کنده ومیکس شده ۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو لیوان دسته دار
شکر یک لیوان +دو قاشق غذا خوری
روغن مایع یک لیوان دسته دار
وانیل مقداری
گردو نصف لیوان

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک یک پنس

طرز تهیه:
ابتدا زرده وسفیده رو جدا کنید.
سفیده رو اونقد بزنید تا سفید بشه واز ظرف نریزه
بعد زرده رو باشکر ووانیل وروغن مایع بزنید تا کشدار ورنگش روشن بشه.بعد خرمالو میکس شده رو اصافه کنید.ارد رو با بکینگ پودر ونمک دو تا سه بار الک کرده .سفیده رو دو بار به زرده اضافه میکنیم وکم کم آرد رو اضافه کرده وبشکل دورانی هم می زنیم آرد رو توی سه مرحله اضافه کنید بک دفعه همه آرد رو نریزید درانتها بقیه سفیده رو بریزید وبشکل دورانی هم بزنید زیاد هم نزنید چون پفش میخوابه.توی قالب کاغد روعنی بندازید وکمی چرب کنید.یک سانت از دیواره قالب رو چرب کنید بیشتر نه.. نصف لیوان گردو خردشده هم که به کمی آرد آغشته کنید در آخر به مایه اضافه کرده بعد داخل قالب بریزید.اگر به آرد آعشته کنید گردو همه جای کیک پخش میشه .وبه کف ظرف نمیره..بعد در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه قرار بدید.بعد از پخت میتونید کمی عسل روی کیک بمالید.وروش رو با مغز پسته تزیین کنید.

 کیک-خرمالو

مطالب مرتبط :
85520c3665c6d4d45e885683fe5d20d0

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک خرمالو”

    اضافه کردن نظر