کیک تولد

کیک تولدReviewed by مهربانو on Nov 19Rating:

مواد لازم برای کیک: آرد۲پیمانه                   مواد لازم برای خامه:پودر خامه ۱پیمانه

آب ۱/۲ پیمانه                                                                     پودر شکر۱/۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه                                                                     شیر ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه: شکر و تخم مرغ ها را ۲ دقیقه با دور تند همزن یا با چنگال هم می زنیم و بعد وانیل و آب را افزوده و هم می زنیم. در این مرحله به تدریج آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه با دور متوسط هم می زنیم تا کاملاً یکدست و خامه مانند شود سپس در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کرده یا فویل کشیده می ریزیم و در فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم. (من ترجیح می دهم که قالب را فویل بکشم زیرا در این صورت هرچقدر هم که قالب زدگی داشته باشد کیک شما کامل و سالم جدا می شود) ( برای داشتن کیک کاملاً پُف کرده قبل از قرار دادن خمیر در فر به مدت ۱۵ دقیقه فر را روشن می کنیم زیرا اگر فر خاموش و سرد باشد باعث می شود پُف کیک بخوابد.ضمناً برای تست پخت کیک به دما و تایم و شکل ظاهری بسنده کنید زیرا باز کردن در فر باعث از بین رفتن پُف کیک می شود.)

خامه: برای درست کردن خامه تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و با دور متوسط همزن ۲-۳ دقیقه هم میزنیم تا کاملاً پفکی شود. سپس بعد از قرار دادن کیک به مدت نیم ساعت در یخچال و خارج کردن آن روی آن را با خامه تزیین می کنیم.

مطالب مرتبط :
chokolate کرم-شکلاتی DSC07944 DSC07530 soop-shir

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک تولد”

    اضافه کردن نظر