کیک بیسکویتی

کیک بیسکویتیReviewed by مهربانو on May 16Rating: 5.0کیک بیسکویتیاین کیک برخلاف دیگر کیک ها ترد و شکننده است. و به عنوان عصرانه به همراه نوشیدنی خنک بسیار مناسب می باشد.

این کیک برخلاف دیگر کیک ها ترد و شکننده است. و به عنوان عصرانه به همراه نوشیدنی خنک بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم :

آرد ۳ و ۱/۳ پیمانه

روغن جامد ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۳/۴ پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

مارمالاد به دلخواه

طرز تهیه :

روغن جامد و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا کرم مانند شود. سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و خوب هم می زنیم. و در پایان بکینگ پودر و آرد را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

سپس کف ظرف مورد نظر را فویل می کشیم و نصف خمیر را با دست کف ظرف پرس می کنیم. روی آن را مارمالاد می ریزیم و کاملاً می پوشانیم. و بقیه خمیر را نیز پرس می کنیم. و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.

قبل از اینکه کاملاً خنک شود آن را تکه می کنیم چون بعد زا خنک شدن شکننده می شود.

(می توانید بدون مارمالاد هم این کیک را تهیه کنید)

b-cack

 

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک بیسکویتی”

    اضافه کردن نظر