کیک انگور یاقوتی

کیک انگور یاقوتیReviewed by مهربانو on Jun 30Rating: 5.0کیک انگور یاقوتیاین کیک به سبب وجود انگور یاقوتی در آن فقط در این فصل قابل تهیه می باشد.

این کیک به سبب وجود انگور یاقوتی در آن فقط در این فصل قابل تهیه می باشد.

مواد لازم :

آرد ۱ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

پودر نشاسته ۱/۲ پیمانه

انگور یاقوتی ۲/۳ پیمانه

شیر ۱/۴ پیمانه

وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری

تخم مرغ ۳ عدد

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را شکسته و با شیر هم می زنیم. شکر را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. در این مرحله، نشاسته و شکر و وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با دور متوسط همزن ، هم می زنیم تا کِرِم مانند شود. در پایان انگور را اضافه کرده و کمی با قاشق مخلوط می کنیم تا انگورها لِه نشود. کف ظرف مورد نظر را فویل کشیده و خمیر کیک را درون ظرف ریخته و درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶۰ دقیقه می گذاریم.

kake-angoor

مطالب مرتبط :
shilajit-hair

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کیک انگور یاقوتی”

    اضافه کردن نظر