کوکیز گردویی

کوکیز گردوییReviewed by مهربانو on Apr 14Rating: 5.0کوکیز گردوییکوکیزها به سرعت تهیه می شوند و عموماً مانند بیسکویت ترد می باشد. و ماندگاری نسبتاً طولانی دارد.

کوکیزها به سرعت تهیه می شوند و عموماً مانند بیسکویت ترد می باشد. و ماندگاری نسبتاً طولانی دارد.

مواد لازم :

آرد ۲ پیمانه

پودر گردو ۲ قاشق غذاخوری

پودر شکر ۱/۲ پیمانه

روغن جامد ۱ پیمانه

زرده تخم مرغ ۳ عدد

پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری

محلول زعفران ۲ قاشق چایخوری

مواد رومال

: سفیده تخم مرغ

گردو نصف یا ربع شده

طرز تهیه :

پودر شکر را با روغن جامد و زرده تخم مرغ خوب هم می زنیم تا کرم مانند شود. سپس پودر هل و محلول زعفران را افزوده و کمی هم می زنیم. در پایان آرد را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم. خمیر لطیفی بدست می آید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و قالب زده با فاصله در سینی فر که از قبل فویل کشیده ایم.(سمت مات فویل بالا باشد) قرار می دهیم. با برس سفیده تخم مرغ را روی شیرینی کشیده و ربع گردو ها را روی شیرینی ها قرار می دهیم. و در فر به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه با دمای ۱۳۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. (دقت کنید که زیاد تغییر رنگ ندهد )

DSC00383

مطالب مرتبط :
شور اسلایس-بادام-زمینی IMG_20141228_125026 دکمه-ای DSC07944

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • یک نظر در “کوکیز گردویی”
    hamzeh.b.chشب-0 در تاریخ آبان 19, 1393 ساعت 01:19

    سلام
    ممنون
    سایت جالب و مفیدی دارید.

    اضافه کردن نظر