کوکیز کاکائویی

کوکیز کاکائوییReviewed by مهربانو on Dec 16Rating:

کوکیز در اصل بیسکوئیتی است که در آن تکه های شکلات باشد ولی این بیسکوئیت نیز به سبب ترد و شکننده بودن و طعمی مشابه آن کوکیز به این نام خوانده می شود.

مواد لازم : 

آرد ۲و۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۱عدد

پودر قند ۱ پیمانه

روغن جامد ۱ پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

روغن جامد و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط می کنیم تا به حالت کرم درآید. سپس تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم می زنیم. بعد آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده و کمی ورز می دهیم . برای اینکه خمیر لطیف تر شود روغن مایع را اضافه کرده و کاملاً ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. (برای لطیف کردن خمیر از آب و مایعات دیگر در شیرینی های خشک و بیسکوئیتی استفاده نکنید زیرا باعث سفت شدن آنها می شود). در پایان خمیر را به دلخواه قالب می زنیم و با فاصله ۱ونیم سانتی متری از هم در سینی فر می چینیم. و شیرینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در فر می گذاریم.

این مقادیر برای حدود ۲۵ عدد بیسکوئیت  می باشد و ماندگاری این بیسکوئیت ۳-۴ روز می باشد.

مطالب مرتبط :
neshaste

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کوکیز کاکائویی”

    اضافه کردن نظر