کوفته نخودچی

کوفته نخودچیReviewed by مهربانو on Aug 19Rating:

مواد لازم برای ۵ عدد کوفته:

آرد نخودچی ۱ پیمانه

لپه پخته آسیاب شده ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

مواد میانی:لپه ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز ریز شده ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۲ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده ۱/۲ پیمانه

کشمش و زرشک به میزان دلخواه

نمک به مقدار لازم

مواد سس:پیاز ۱ عدد کوچک

تمر هندی ۱/۲ پیمانه

شکر ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه: ۱برای تهیه خمیر ابتدا لپه را پخته و با غذاساز یا آسیاب برق آسیاب می کنیم . سپس به آرد نخدچی خوب مخلوط کرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و ورز می دهیم تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند. ۲برای تهیه مواد میانی لپه را پخته و کنار می گذاریم . پیاز خرد شده را تفت می دهیم و گوشت و گشنیز را به آن اضافه کرده تفت می دهیم زرشک را افزوده کمی حرارت می دهیم در پایان لپه و کشمش را اضافه کرده نمک می زنیم و سریع حرارت را خاموش میکنیم.( مقدار زرشک و کشمش به ذائقه شما بستگی دارد که چه میزان کوفته را ترش یا شیرین می پسندید.)(کشمش به هنگام پخت نباید حرارت زیادی ببیند)در این مرحله از خمیر کوفته به اندازه سیب کوچک برداشته در دست گلوله می کنیم و وسط آن را حفره ایجاد کرده مواد میانی را بین آن می گذاریم بعد دستمان را مرطوب کرده کوفته را می بندیم.(چنانچه موقع بستن کوفته خوب بسته نشد یا ترک خورد دست را مرطوب کرده روی بخش ترک خورده می کشید) ۳ برای تهیه سس پیاز را ریز کرده کمی تفت می دهیم .تمر هندی  را در آب می گذاریم و با دست یا قاشق فشار می دهیم تا عصاره آن درآید سپس هسته های آن را جدا کرده از صافی عبور می دهیم و با کمی آب و شکر مخلوط کرده به کوفته اضافه می کنیم. (مقدار آب به سلیقه شما می تواند کم و زیاد باشد.)

۱


 

مطالب مرتبط :
DSC07725

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کوفته نخودچی”

    اضافه کردن نظر