کلوچه خرمایی

کلوچه خرماییReviewed by مهربانو on Jun 3Rating: 5.0کلوچه خرماییاین کلوچه به عنوان عصرانه به همراه چای بسیار مناسب می باشد و به عنوان میان وعده برای کودکان کامل می باشد.

این کلوچه به عنوان عصرانه به همراه چای بسیار مناسب می باشد و به عنوان میان وعده برای کودکان کامل می باشد.

مواد لازم :                              مواد لازم جهت تزیین:           مواد میانی:

آرد ۳ پیمانه                             زرده تخم مرغ ۱ عدد           خرما

شیر ۱/۲ پیمانه                       کنجد کمی

روغن مایع ۱ پیمانه

خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری

شکر ۳ قاشق غذاخوری

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه :

خمیرمایه و شکر و شیر را با هم مخلوط کرده روغن مایع و وانیل و سفیده تخم مرغ را افزوده و خوب هم می زنیم تا مواد به خورد هم رود. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت می دهیم. پس از ۱ ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده و با دست گلوله می کنیم و وسط آن مقداری خرما می گذاریم و به شکل کلوچه درمی آوریم .و در سینی فر می چینیم . در پایان روی آن را زرده تخم مرغ مالیده و کنجد می پاشیم. و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد می گذاریم. ( این کلوچه ماندگاری طولانی ندارد و ۲-۳ روز ماندگاری دارد)

هسته خرما را جدا کرده و خرما را  با دست  ورز می دهیم تا خمیری شکل شود.

DSC06717

مطالب مرتبط :
رزخرمایی 20111214116 DSC06825 khormaii shirini-khormaii

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کلوچه خرمایی”

    اضافه کردن نظر