کروسان پنیری

کروسان پنیریReviewed by مهربانو on Jul 10Rating: 5.0کروسان پنیریکروسان انواع مختلف با مایه های متنوعی دارد این یک نوع از آن می باشد. شما می توانید درون آن شکلات یا مربا قرار دهید.

کروسان انواع مختلف با مایه های متنوعی دارد این یک نوع از آن می باشد. شما می توانید درون آن شکلات یا مربا قرار دهید.

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

خمیر مایه فوری ۱ قاشق سوپخوری

روغن جامد ۱/۴ پیمانه

آب ۱/۲ پیمانه

نمک کمی

پودر سبزیجات معطر ۱ قاشق غذاخوری

مواد میانی :

پنیر صبحانه ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

مغز گردو خرد شده ۲ قاشق سوپخوری

جعفری و نعناع خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

تخم مرغ را با خمیر مایه و آب مخلوط کرده. روغن جامد و نمک را می افزاییم. در پایان آرد و پودر سبزیجات را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را ورز می دهیم و به مدت ۴-۵ ساعت در دمای اتاق استراحت می دهیم. سپس با وردنه باز کرده و مطابق تصویر مایه را درون آن قرار داده و می پیچیم. و در فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

IMG_20150224_205825

IMG_20150224_215151

 

مطالب مرتبط :
شور expiry-date DSC07944 boreshe-panir DSC05031

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • یک نظر در “کروسان پنیری”
    شیما در تاریخ مرداد 7, 1394 ساعت 00:13

    باریک…

    اضافه کردن نظر