کتلت مرغ و کالباس

کتلت مرغ و کالباسReviewed by مهربانو on May 12Rating: 5.0کتلت مرغ و کالباساین کتلت به سبب وجود کالباس و آرد سوخاری در آن برای کودکان و عزیزانی که علاقه مند به غذاهای سوخاری هستند بسیار مناسب می باشد.

این کتلت به سبب وجود کالباس و آرد سوخاری در آن برای کودکان و عزیزانی که علاقه مند به غذاهای سوخاری هستند بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم :

ران مرغ ۱ عدد

کالباس (ژامبون گوشت) ۵۰ گرم (۳-۴ ورق)

تخم مرغ ۳ عدد

آرد سوخاری ۲/۳ لیوان

جعفری و نعناع خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد کوچک

آب ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا ران مرغ را در مقداری آب روی حرارت کم می گذاریم بپزد. سپس مرغ را ریش کرده ، کالباس را ریز خرد می کنیم و پیاز را خرد کرده اضافه می کنیم. جعفری و نعناع خرد شده را افزوده . آرد سوخاری را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. آب و نمک و فلفل را اضافه کرده و تخم مرغ ها را می افزاییم. می توانید برای یکدست شدن کتلت با گوشت کوب برقی هم بزنید یا با غذاساز مخلوط کنید. سپس به شکل کتلت در ماهیتابه سرخ می کنیم.

kotlet-kalbas

مطالب مرتبط :
DSC07890 DSC07743

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کتلت مرغ و کالباس”

    اضافه کردن نظر