کتلت بادمجان

کتلت بادمجانReviewed by مهربانو on Oct 6Rating: 5.0کتلت بادمجان

روزهایی که بادمجان شکم پر یا دلمه بادمجان درست می کنید. فیله داخل بادمجان را دور نریزید و در نایلون فریزر در یخچال نگه دارید و برای این کتلت استفاده کنید.

مواد لازم:

فیله بادمجان ۲ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد کوچک

گشنیز و جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

آرد گندم ۴ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ۱ عدد کوچک

فلفل دلمه ۱ عدد کوچک

کنجد ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

آب ۱/۴ پیمانه(به اندازه ای که خمیر شود)

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

بادمجان ها را پس از نمک زدن و شستن با رنده درشت، رنده می کنیم. پیاز و گوجه فرنگی را ریز خرد کرده. فلفل دلمه را نیز رنده می کنیم. آرد را افزوده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. کنجد را به مخلوط می افزاییم و گشنیز و جعفری را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم. در پایان آب را اضافه می کنیم. (خمیر این کتلت باید به شکلی باشد که بتوان با قاشق آن را در ماهیتابه پهن کرد و با دست قوام نگیرد بنابراین نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت می باشد). روغن مایع را در ماهیتابه داغ می کنیم. (اگر داغ نشود کتلت باز می شود) و کتلت را با قاشق در ماهیتابه پهن کرده و سرخ می کنیم.

 

کتلت-بادمجان

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 پیتزابادمجان DSC07885 DSC07639

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کتلت بادمجان”

    اضافه کردن نظر