کباب با سس مخصوص

کباب با سس مخصوصReviewed by مهربانو on May 9Rating: 5.0کباب با سس مخصوصقدیما مامانم این کباب درست میکرد. یهویی خودمم هوس کردم و درستش کردم. طعم جالب و متفاوتی داره

قدیما مامانم این کباب درست میکرد. یهویی خودمم هوس کردم و درستش کردم. طعم جالب و متفاوتی داره

مواد لازم برای کباب:                                           مواد لازم برای سس:

گوشت چرخ کرده ۱ لیوان                                     پیاز ۱ عدد کوچک

آرد گندم ۱/۲ لیوان                                              رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد کوچک                                                تمر هندی ۱ قاشق مرباخوری

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری                      روغن زیتون ۱ قاشق مرباخوری

هویج ۱ عدد کوچک                                             نعناع آسیب شده ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه                    پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری

آب در حدی که خمیر شود                                     نمک و فلفل و آب به دلخواه

طرز تهیه:

هویج را رنده و پیاز را ریز خرد می کنیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم . سپس کمی آب اضافه می کنیم. در حدی که خمیر را بتوانیم با دست حالت دهیم. ماهیتابه را گرم کرده کمی روغن می ریزیم و کباب ها را سرخ می کنیم.

بری تهیه سس، پیاز را را رنده کرده به همره رب گوجه و تمر هندی مخلوط می کنیم. نعناع آسیاب شده، پودر گشنیز و نمک و فلفل و روغن زیتون را اضافه کرده و نصف آن را ک ظرف می ریزیم. کباب ها را روی سس چیده بقیه سس ر روی کباب ها می دهیم و می گذریم روی حرارت یک قل بزند. (نگذرید زیاد روی حرارت بماندزیرا کباب بیش از اندازه نرم می شود و اصطلاحا وا می رود)(آب به میزنی که دوست دارید سس رقیق یا غلیظ باشد بریزید)

کباب-با-سس

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کباب با سس مخصوص”

    اضافه کردن نظر