کاچی

کاچیReviewed by مهربانو on Aug 28Rating:

مواد لازم: آرد گندم ۱ پیمانه

شکر ۳/۴ پیمانه

روغن جامد ۱/۲ پیمانه

آب ۵ پیمانه

زعفران ۱ قاشق چایخوری

پودر گردو ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه: ابتدا جهت تهیه شهد آب و شکر را با هم مخلوط کرده شکر ار حل می کنیم. سپس مخلوط را روی حرارت گذاشته زعفران را به آن می افزاییم شهد را روی حرارت بالا قرار می دهیم و می گذاریم تا به قل قل بیافتد . در این مرحله آرد را روی حرارت قرار می دهیم و می گذاریم تا عطر آن به مشام برسد سپس روغن را به آن افزوده در حدی که کمی تغییر رنگ دهد تفت می دهیم در این قسمت پودر گردو را افزوده شهد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکی دو قُل که زد حرارت را خاموش کرده سرو می کنیم.(در این دستور افزودن پودر گردو به دلخواه شما بستگی دارد و می توانید به جای آن از پودر پسته استفاده کنید یا چیزی نیافزایید)

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “کاچی”

    اضافه کردن نظر