پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی گوشت و قارچReviewed by مهربانو on Oct 19Rating: 5.0پیراشکی گوشت و قارچاین پیراشکی به شکلهای مختلفی پیچیده می شود. ولی این روش را نیز من به شما عزیزان آموزش می دهم.

این پیراشکی به شکلهای مختلفی پیچیده می شود. ولی این روش را نیز من به شما عزیزان آموزش می دهم.

مواد لازم(برای خمیر):                      مواد لازم(برای مایه):

آرد ۳ پیمانه                                      پیاز ۱ عدد متوسط

نمک ۱/۲  قاشق مربا خوری              گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری             قارچ ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه

ماست ۱و ۱/۴ پیمانه                        فلفل دلمه ۱ عدد کوچک

آب ولرم ۲ قاشق غذاخوری               رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری

خمیر مایه فوری ۱ قاشق مرباخوری   سیر ۱ حبه

مواد رومال:                               نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

کنجد کمی

طرز تهیه خمیر:

ماست و روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کرده تا ماست یکدست شود. سپس خمیر مایه فوری را در آب ولرم حل کرده و به مایه ماست اضافه می کنیم. آرد را کم کم افزوده و خوب ورز می دهیم تا خمیر لطیف و یکدست شود. سپس روی ظرف را پوشانده و در فضایی با دمای اتاق به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم.

طرز تهیه مایه :

پیاز را ریز خرد کرده و اندکی تفت می دهیم و فلفل دلمه خرد شد و گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت می دهیم. سپس قارچ و سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. در پایان نمک و فلفل و آویشن را اضافه می کنیم.

طرز تهیه پیراشکی:

مطابق تصویر خمیر را با وردنه باز کرده و مستطیلی با عرض کم و طول بیشتر با چاقو جدا می کنیم و مایه را وسط خمیر در طول مستطیل می ریزیم. و به شکل روی می بندیم. و مجدداً همان خمیر بسته شده را رول می کنیم و بعد از تهیه ۴ عدد از این گلها آنها را وسط ظرف گردی که کف آن را فویل کشیده ایم می گذاریم.

برای مثلث های دور گل. خمیر را به همان شکل باز می کنیم با این تفاوت که به شکل کتابی یعنی تخت روی هم می بندیم و با چاقو مثلثی شکل جدا می کنیم و دور گلها می چینیم.

در پایان روی خمیر ها را زرده تخم مرغ زده و کنجد می پاشیم و به مدت ۳۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر برقی می گذاریم. (دقت کنید که گل را با فوی از ظرف خارج کرده و در ظرف مورد نظر می گذاریم و بعد فویلهای اضافی دور آن را قیچی می کنیم. یعنی زیر گلها باید فویل باقی بماند در غیر اینصورت از هم جدا می شوند.)

 

 

DSC07573

DSC07572

 

DSC07576

مطالب مرتبط :
hdr pirashki-felfel pirashki g پیراشکی yuy

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “پیراشکی گوشت و قارچ”

    اضافه کردن نظر