پیراشکی کرم دار

پیراشکی کرم دارReviewed by مهربانو on Oct 8Rating:

مواد لازم جهت خمیر: آرد ۳ پیمانه             مواد لازم جهت کرم: آرد ۱/۲ پیمانه

آب ۱ پیمانه                                           شکر ۱ پیمانه

شکر ۱ قاشق غذاخوری                          آب ۲ پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانه                             پودر کاکائو ۲ قاشق مربا خوری

خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه: ابتدا تمامی مواد را با هم مخلوط کرده آرد را به آنها کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید آنقدر ورز دهید تا خمیر یکدست شود. سپس روی تخته با وردنه خمیر را باز کنید و گرد بزرگ قالب بزنید سپس خمیرهای قالب زده را کمی در آرد بغلتانید ( زیرا بعد از اینکه خمیر وَر بیاید چسبناک می شود ) و در سینی با فاصله از هم بچینید و روی ظرف را بپوشانید در دمای اتاق ۱ساعت و ۱۵ دقیقه استراحت بدهید. در این مرحله ماهیتابه را داغ کرده روغن می زنیم ( هنگام سرخ کردن باید حتماً روغن کاملاً داغ باشد تا پُف خمیر نخوابد ) مقدار روغن باید در حدی باشد که پیراشکی ها غرق شوند. پس از سرخ کردن روی توری گذاشته روغن اضافه آن گرفته می شود . پس از اینکه کمی خنک شد از وسط برش زده کرم می زنیم.( می توانید به جای کرم از شکلات صبحانه ، خامه ، کره یا مربا و مارمالاد استفاده کنید یا اینکه روی آن را شکلات یا پودر شکر زده میل کنید)

طرز تهیه کرم پیراشکی: شکر و آرد را با هم مخلوط کرده آب را کم کم اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا کرم مانند و یکدست شود در آخر پودر کاکائو را افزوده کمی هم می زنیم تا یکرنگ شود و کنار می گذاریم تا خنک شود.

مطالب مرتبط :
hdr DSC07576 pirashki-felfel pirashki g yuy

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۷ نظر در “پیراشکی کرم دار”
    مریم در تاریخ تیر 15, 1391 ساعت 09:22

    اندازه ی خمیر های غالب زده چقدر باید باشد

    مهربانو در تاریخ تیر 16, 1391 ساعت 22:38

    من از قالب گرد با قطر ۸-۱۰ سانتی متر استفاده می کنم اما اگر بخواهید پیراشکی ها بزرگتر یا کوچکتر از این اندازه باشند می توانید از قالب های بزرگتر یا کوچکتر بدلخواه خود استفاده کنید.

    زینب محیط در تاریخ اردیبهشت 18, 1392 ساعت 15:50

    واقعاطعمش عالیه متشکرم*********

    ندا سروش در تاریخ مرداد 21, 1392 ساعت 21:16

    من درست کردم چررااا سفت شد؟ پفم نکرد .

    مهربانو در تاریخ مرداد 21, 1392 ساعت 21:32

    ممکنه دلیل سفت شدنش مقدار آب توی خمیر باشه. وقتی مایعات توی خمیر بیشتر از مقدار لازم باشه باعث سفت شدن خمیر میشه. دلیل پف نکردن مایه خمیر. اگر از مایه خمیر فوری (دانه های ریز) استفاده می کنید. وقتی آب رو به خمیر اضافه می کنید بریزید که حل بشه و به تمام خمیر برسه. بعدم بذارید خمیر توی جای نیمه گرم استراحت کنه. جایی که در بسته باشه. مثلاً فر خاموش. وقتی روی خمیر باز باشه. ممکنه سفت بشه. موقع سرخ کردنم باید از روغن فراوان استفاده کنید تا یکدست پفش حفظ بشه.

    آرش در تاریخ دی 15, 1393 ساعت 18:57

    خسته نباشید
    عالیه
    من قصد دارم بصورت عمده و برای فروش اینکارو بکنم خودم عاشق پیراشکی ام
    شرایط برای فروش فرق داره؟ منظورم اینه بخوایم خمیر با حجم بالا استفاده کنیم بازم
    باید همین راهکار رو انجام بدیم
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

    مهربانو در تاریخ دی 20, 1393 ساعت 18:22

    بله. روش تغییر نمیکنه

    اضافه کردن نظر