پیراشکی فلفل دلمه

پیراشکی فلفل دلمهReviewed by مهربانو on Oct 5Rating:

خمیر این پیراشکی با پیراشکی گوشت تفاوت دارد و نسبتاً تردتر است. استفاده از گوشت چرخ کرده در این غذا سلیقه ای است و می توانید استفاده نکنید. ضمناً نحوه پیچیدن پیراشکی متنوع است و این یک نوع از آن ست و شما می توانید به شکلهای مختلف آن را بپیچید.

مواد لازم :                                 مواد میانی :

آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه                      پیاز ۱ عدد متوسط       

خمیر مایه ۱/۲ قاشق چایخوری      گوشت چرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری

روغن جامد ۱/۴ پیمانه                فلفل دلمه ۲ عدد متوسط

ماست ۲ قاشق غذاخوری              هویج ۱ عدد کوچک

تخم مرغ ۱ عدد                         نمک و فلفل به میزان دلخواه

شیر یا آب ۱/۲ پیمانه

نمک کمی

طرز تهیه :

برای تهیه خمیر آرد و روغن را خوب مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها را شکسته کمی هم می زنیم . ماست و خمیر مایه را افزوده خوب مخلوط می کنیم و در پایان آب یا شیر را اضافه کرده و ورز می دهیم (اگر خمیر به دستتان چسبید آرد اضافه کنید چون نباید چسبندگی داشته باشد). بعد خمیر را در ظرف دربسته ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت می دهیم.

برای تهیه مواد میانی ، پیاز را ریز خرد کرده کمی تفت می دهیم قبل از اینکه کاملاً تفت داده شود فلفل نگینی خرد شده و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم تا همه با هم تفت داده شوند. در آخر هویج رنده شده را به مایه افزوده کمی حرارت می دهیم و نمک و فلفل را اضافه کرده حرارت را خاموش می کنیم.

خمیر را با وردنه باز کرده با چاقو به صورت مستطیل برش می زنیم و مطابق تصویر کمی از مواد میانی را وسط آن گذاشته تا می زنیم تا به شکل بقچه مستطیل شکل درآید.

در پایان همه پیراشکی ها را در سینی فر چیده و به مدت۲۰-۲۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم.

مطالب مرتبط :
hdr DSC07576 pirashki g پیراشکی yuy

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “پیراشکی فلفل دلمه”

    اضافه کردن نظر