پیراشکی حصیری

پیراشکی حصیریReviewed by مهربانو on Mar 1Rating: 5.0پیراشکی حصیریپیراشکی هزار مدل داره این ابداع خودمه و لطیف و خوش طعمه کهمایه داخلش میتونه هرچیزی باشه

امشب خواستم برای اهالی خونه هنرنمایی کنم. گفتم یه تنوعی ایجاد کرده باشم. و پیراشکی همیشگی رو درست نکنم. این خمیر رو ابداع کردم و با استرس نشستم جلوی فر تا ببینم نتیجه چی میشه که خدا رو شکر طبق معمول عاااالی شد و یه دستت درد نکنه محکم دریافت کردم.

مواد لازم:

آرد ۳ پیمانه

روغن مایع ۶ قشق غذاخوری

خمیرمایه فوری ۳ قاشق مرباخوری

آب ۱ پیمانه

نمک کمی

مواد میانی:

قارچ خرد شده ۱ لیوان

نخود فرنگی ۱/۲ لیوان

ذرت ۱/۲ لیوان

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری

نمک کمی

طرز تهیه:

خمیرمایه فوری رو با آب و روغن خوب هم می زنیم و آرد رو کم کم اضافه می کنیم ( من آرد از لوازم قنادی کیلویی میخرم به صرفه تره). نمک هم آخر سر می زنیم. انقدر ورز می دیم تا خمیر یکدست بشه(نباید خلی شل و چسبناک باشه) اگه خمیر چسبناک بود آرد اضافه می کنیم. روی خمیر رو می گیرم و میذاریم حدود ۳-۴ ساعت استراحت کنه تا دو برابر بشه

تو این فاصله مایه رو آماده می کنیم. مایه ش خیلی راحت تهیه میشه. چون نخود فرنگی و ذرت که کنسرو شده و آب پز شده هستن. قارچ هم خرد می کنیم و با ذرت و نخود فرنگی و رب گوجه یه تفت کوچیکی می دیم. تا رنگ رب باز بشه. آخر هم پودر آویشن و نمک می زنیم. همین

خوب بر گردیم سر خمیرمون، خمیر الان دو برابر شده . مجددا یه ورز کوچیکی می دیم بعد روی تخته با وردنه باز می کنیم و قالب می زنیم. (من با نوک چاقو مستطیل بریدم. بعشدم نواری بریدم . )مایه رو وسط مستطیل می ذاریم. و با نوارها مثل حصیر روش می کشیم. میذاریم توی فر به مدت ۳۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد. (همینکه دیدین داره طلایی میشه از فر درش بیارین که سفت نشه)

اینم یه شام خوشگل

hdr

hdr

مطالب مرتبط :
DSC07576 pirashki-felfel pirashki g پیراشکی yuy

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “پیراشکی حصیری”

    اضافه کردن نظر