پیتزا بادمجان

پیتزا بادمجانReviewed by مهربانو on Aug 2Rating: 5.0پیتزا بادمجانپیتزا را می توان با ترکیب های جدید و متنوع در منزل تهیه کرد و از سوسیس و کالباس نیز کمتر استفاده کرد.

پیتزا را می توان با ترکیب های جدید و متنوع در منزل تهیه کرد و از سوسیس و کالباس نیز کمتر استفاده کرد.

مواد لازم:

بادمجان ۳ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه

پیاز ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم

نان پیتزا ۲ عدد

پودر آویشن ۱ قاشق مرباخوری

زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

بادمجان ها را نازک  حلقه کرده و نمک می زنیم و ۱ ساعت کنار می گذاریم تا مواد سوداوی خود را پس دهد. پیاز را ریز خرد کرده همراه با زردچوبه تفت می دهیم. سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و کمی تفت داده رب گوجه را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و پودر آویشن و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. بادمجان ها را می شوییم. روی نان پیتزا یک لایه پنیر رنده شده می پاشیم. و یک لایه از مایه گوشت و پیاز را روی پنیر می دهیم. سپس یک لایه بادمجان حلقه شده را روی مایه می چینیم. و دوباره یک لایه مایه و یک لایه پنیر را روی مایه قرار می دهیم و در فر با دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵الی۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا روی آن طلایی شود.

پیتزابادمجان

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان DSC07885 DSC07639

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • یک نظر در “پیتزا بادمجان”
    claude در تاریخ مرداد 28, 1393 ساعت 21:38

    .

    good.

    اضافه کردن نظر