پلو لوبیا سفید
نویسنده: مهربانو | در موضوع آشپزی | تعداد بازدید : 748این پلو برای ایجاد تنوع در پلوهایی که طبخ میکنید گزینه مناسبی می باشد.
مواد لازم :
برنج ۲ پیمانه
لوبیا سفید ۱/۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
شوید خشک شده ۱/۴ پیمانه
زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه :
برنج را می گذریم خیس بخورد. لوبیا سفید را که از شب قبل گذاشته ایم خیس بخورد. در مقداری آب (در حدی که روی آن را بگیرد) روی حرارت کم می گذاریم نرم شود. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. پیاز را ریز کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. بعد از جوشیدن آب در قابلمه برنج را در حدی که کمی نرم شود درون آن پخته و آبکش می کنیم. (زردچوبه را حین پخت برنج در آب می ریزیم تا برنج زرد رنگ شود). سپس لوبیای پخته شده و سیب زمینی و پیاز را به برنج اضفه می کنیم. شوید خشک را به برنج اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم و می گذاریم روی حرارت کم دم بکشد.
مطالب مرتبط :
بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.
اضافه کردن نظر