پرتقال شکری

پرتقال شکریReviewed by مهربانو on Apr 26Rating: 5.0پرتقال شکریاین برش های پرتقال را می توانید به همراه چای یا دم نوش های دیگر نوش جان کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

این برش های پرتقال را می توانید به همراه چای یا دم نوش های دیگر نوش جان کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

مواد لازم :

پوست پرتقال ۲ عدد

شکر ۲/۳ پیمانه

آب ۲/۳ پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

طرزتهیه :

 

ابتدا پرتقال را پوست گرفته و خلال می کنیم. (می توانید قسمت سفید داخل پوست را جدا کنید یا اینکه نگه دارید. در صورتیکه جدا کنید پرتقال شکری شما ترد تر و در صورتیکه جدا نکنید نرم تر می شود) سپس خلال ها را در ظرف آب گذاشته و می گذاریم بجوشد. بعد از آن خلال ها را آبکش می کنیم و این کار را ۲ بار دیگر نیز تکرار می کنیم تا تلخی پوست گرفته شود. سپس در ظرف آب سرد به مدت ۲ ساعت می گذاریم خیس بخورد. برای تهیه شهد، شکر را در آب حل کرده وانیل را اضافه می کنیم. و خلال ها را آبکش کرده به شهد افزوده و می گذاریم روی حرارت کم ۳۰ دقیقه بجوشد. (دقت کنید شهد نسوزد) بعد از آن خلال ها را روی توری به مدت ۷-۸ ساعت یا از شب تا صبح می گذاریم تا شهد اضافه آنها چکیده شود. و در پایان در شکر می غلتانیم. (پرتقال شکری ماندگاری بسیار طولانی دارد)

porteghal

مطالب مرتبط :
کیک-پرتقال DSC07890

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “پرتقال شکری”

    اضافه کردن نظر