پای مربای سیب

پای مربای سیبReviewed by مهربانو on Mar 1Rating: 5.0پای مرابی سیباین پای به آسانی و ظرف مدت چند دقیقه تهیه میشه و به عنوان عصرانه بسیار عالیه

استادم میخواست بیاد خونمون و چیزی برای پذیرایی نداشتم یه نگاهی به دارایی یخچال و وقت باقیمونده انداختم . دیدم پای مربای سیب چیزیه که از من وقت زیادی نمی گیره و سریع میذارمش توی فر ولی متفاوته و برای پذیرایی گزینه ی خوبیه

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

شیر ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

وانیل سر قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

مربای سیب بدون شهد ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه :

اول تخم مرغا رو با شکر خوب هم می زنیم. بعد وانیل و بکینگ پودر اضافه می کنیم . بعد هم روغن مایع و شیر اضافه می کنیم. (شیر ترجیحا به دمای اتاق رسیده باشه) اینا رو با هم خوب می زنیم. آخر کار آرد رو کم کم اضافه می کنیم. و مخلوط می کنیم(من برای کیک و پای حتما از آرد ۰۰۰ استفاده میکنم. آرد سه صفر کم حجم و سبکه بخاطر همین خوب پف میکنه و کیکتون خمیری نمیشه. ) باید اونقدر هم بزنیم تا خمیر یکدست بشه. بعد کاغذای پای رو میذاریم توقالبای مخصوصش(قالبش تو لوازم قنادیا هست) فر رو روشن می کنیم که گرم بشه. از خمیر به اندازه ۲/۳ ارتفاع قالب می ریزیم . وقتی همه قالبا پر شد. روی هر کدوم یه قاشق غذا خوری مربای بدون شهد می ریزیم و می ذاریم توی فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه (فر من برقیه) یه ذره که خنک شد سرو می کنیم

استاد من خیلی پسندید و گفت با چای بعد از ظهر میچسبه

IMG_20170111_185246

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “پای مربای سیب”

    اضافه کردن نظر