هندوانه میوه ای از سرزمین هندوستان

هندوانه میوه ای از سرزمین هندوستانReviewed by مهربانو on Jun 16Rating:

هندوانه میوه ای است که برای اولین بار در سرزمین هندوستان کشت می شده به همین دلیل نام ان را هند وانه یعنی میوه هند گذاشته اند. این میوه سرشار از ویتامین c و A می باشد. این میوه التهابات ناشی از بیماریهایی نظیر آسم  ، التهاب مفاصل، تصلب شرائین و سرطان روده را ازبین می برد. هندوانه دارای آب فراوان و کالری پایین است به همین سبب در گرمای فصل تابستان بسیار مناسب می شود. در صورتی که هندوانه بریده نشده را به مدت ۱ روز در دمای اتاق نگه دارید میزان لیکوپن آن افزایش می یابد. لیکوپن رنگدانه ای از خانواده شبه بتا کاروتنی است . این مواد که جزء آنتی اکسیدان ها به شمار می رود مولکول هایی به نام رادیکال آزاد تولید می کند که در واکنش های شیمیایی بدن اثر مثبتی دارد و باعث جلوگیری از ابتلا به سرطان می شود. هندوانه به سبب وجود مقدار کم سدیم مقدار خروج آب از بدن را افزایش می دهد و این امر باعث بهبود کارکرد کلیه ها می شود. برای افرادی که دچار گرمازدگی می شوند نوشیدن مقداری آب هندوانه همراه با کمی گلاب بسیار مفید می باشد. برای افرادی که همواره دچار حالت تهوع می شوند علی الخصوص برای بانوان باردار هندوانه می تواند بسیار مفید می باشد. دقت کنید که هندوانه را همیشه باید سه ساعت بعد از غذا و یک ساعت قبل از غذا میل کنید در غیر این صورت در هضم غذا اختلال ایجاد می کند. پوست سفید داخل هندوانه برای زخم های گلو و دهان مرهم خوبی می باشد. آب هندوانه همراه با سکنجبین دفع کننده سنگ کلیه می باشد. هندوانه به سبب مدر بودن فشار خون را پایین می آورد ولی افراد مبتلا به دیابت به دلیل قند موجود در این میوه در مصرف آن دقت کنند.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “هندوانه میوه ای از سرزمین هندوستان”

    اضافه کردن نظر