هلال پنیری

هلال پنیریReviewed by مهربانو on Dec 15Rating:

با وجود نمکی بودن هلال پنیری اما به دلیل مناسب بودن آن به عنوان عصرانه دستور تهیه آن را در این قسمت درج کنم.

مواد لازم:آرد ۲ پیمانه                                              مواد میانی:پنیر فتا ۱۵۰گرم

روغن مایع ۱/۲ پیمانه                                                              تخم مرغ ۱عدد

آب ۱/۲ پیمانه                                                                        گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری                                                  نعناع تازه خرد شده ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه: ابتدا آرد و روغن را با هم مخلوط کرده و آب و بکینگ پودر را افزوده و کاملاً ورز می دهیم تا کاملاً یکدست شود سپس به مدت یک ساعت خمیر را استراحت می دهیم. برای مواد میانی پنیر را رنده کرده و تخم مرغ را روی آن شکسته و کاملاً مخلوط می کنیم و و گردو و نعناع را می افزاییم . بعد از یک ساعت خمیر را با وردنه باز می کنیم و با قالب گرد یا دهانه کاسه به صورت گرد قالب می زنیم و کمی از مواد را در آن ریخته و خمیر گرد قالب زده را به صورت نصف روی هم تا می کنیم و دهانه آن را یا ریز می بافیم و یا با چنگال پرس می کنیم تا مواد خارج نشود. هلال ها را در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فر به مدت ۳۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد می گذاریم.

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “هلال پنیری”

    اضافه کردن نظر