نان گیس باف

نان گیس بافReviewed by مهربانو on Oct 21Rating: 5.0نان گیس بافاین نان به عنوان نان صبحانه بسیار مناسب می باشد و به شکلهای متفاوتی تهیه می شود که من آن را به شکل گیس باف درآورده ام.

این نان به عنوان نان صبحانه بسیار مناسب می باشد و به شکلهای متفاوتی تهیه می شود که من آن را به شکل گیس باف درآورده ام.

مواد لازم:

آرد  ۲ و ۱/۳ پیمانه

خمیر مایه فوری ۳ قاشق مرباخوری

ماست خامه ای ۲/۳ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

نمک ۱ قاشق چایخوری

کره نرم شده ۵۰ گرم

آب ولرم ۱/۳ پیمانه

برای رومال:

زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه :

آرد را الک کرده (برای هوا دهی و متخلخل شدن نان ) سپس آرد و نمک و مایه خمیر فوری را در ظرف مناسبی ریخته . آب و ماست خامه ای را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. سپس مخلوط آب و ماست و تخم مرغ را به مخلوط آرد افزوده و ورز می دهیم تا یکدست و نرم شود. (به  ورز دادن زیاد نیاز دارد) . خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و به شکل گیس می بافیم و در سینی فر می گذاریم و روی آن را با نایلون پوشانده به مدت ۲ ساعت در جای گرم استراحت می دهیم . بعد از دو ساعت روی نان را زرده تخم مرغ  زده و در فر برقی به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. (تا زمانی که درون آن پخته و روی نان طلایی شود)

DSC07662

مطالب مرتبط :
hdr شیرینی-وانیلی باقلوا IMG_20150224_215151 benye

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “نان گیس باف”

    اضافه کردن نظر