نان کشمشی

نان کشمشیReviewed by مهربانو on Aug 30Rating:

این نان برای صبحانه به همراه کره یا خامه بسیار خوش طعم می باشد.

مواد لازم (برای ۴ نفر):

آرد سفید ۴ پیمانه

کره ۱۲۵ گرم

شکر ۱ قاشق مرباخوری

نمک کمی

بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

ماست ۱و۱/۴ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

کشمش به میزان دلخواه

طرزتهیه :

ابتدا کره (که از قبل از یخچال خارج کرده و به دمای اتاق رسانده ایم )و شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. سپس ماست و بکینگ پودر و نمک را افزوده هم میزنیم. در پایان آرد را کم کم اضافه می کنیم و کاملاً ورز می دهیم. آنقدر ورز می دهیم تا خمیر لطیف و یکدست شود و گلوله یا شل نباشد. در این مرحله کشمش را اضافه می کنیم. (بنا به سلیقه خود اگر دوست دارید کشمش کم یا زیادی داشته باشد کشمش را کم و زیاد کنیدفقط دقت کنید خیلی زیاد نباشدچون دیگر به خمیر نمی چسبد). سپس خمیر را در نایلون فریزر گذاشته به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم. بعد از این مدت خمیر را کمی ورز داده و به اندازه پرتقال از آن بر میداریم کمی با دست ورز می دهیم و به صورت توپ مانند با فاصله کم از هم در سینی فر می چینیم. و با دمای ۱۶۰ به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه می گذاریم روی آن طلایی شود.

نکته : همیشه زمانی که در خمیر کره به کار می برید حتماً حداقل به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر لطیف تر شود و راحت تر حالت بگیرد.

این تنها یک شکل از انواع نان کشمشی هایی است که تهیه می شود. در صورتی که شما ، انواع دیگری را می شناسی با ما در میان بگذار.

مطالب مرتبط :
DSC07023 berenji sekkekhorma zaatar gereii

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “نان کشمشی”

    اضافه کردن نظر