نان پنجره ای

نان پنجره ایReviewed by مهربانو on Dec 2Rating:

تهیه این شیرینی بسیار آسان می باشد و تنها رمز خوب در آوردن آن نوع قالبی است که استفاده می کنید چون حتماً باید از جنسی باشد که خمیر به آن بچسبد.

مواد لازم :

تخم مرغ ۲ عدد

نشاسته ۲ قاشق سوپخوری

آرد سفید ۱/۴ پیمانه

شیر ۱/۲ پیمانه

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برای تهیه خمیر نشاسته و آرد و شیر را با هم خلوط می کنیم. سپس گلاب را افزوده تخم مرغ ها را می شکنیم و با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست و رقیق شود.

برای سرخ کردن نان پنجره ای ابتدا روغن را در ماهیتابه گود روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . سپس قالب مخصوص نان پنجره ای را درون روغن داغ می گذاریم تا داغ شود.(قالب عموماً به میله متصل است یا اینکه میله آن را جداگانه تهیه کنید و در سوراخی که وسط قالب وجود دارد قرار دهید) بعد قالب داغ شده را درون ظرف خمیر می گذاریم(دقت کنید قالب کاملاً درون خمیر نرود و شما قسمت بالایی قالب را خارج از خمیر ببینید) و چند ثانیه صبر می کنیم تا خمیر به قالب بچسبد و بعد در روغن داغ می گذاریم (بعد از اینکه خمیر سرخ شد قالب خود به راحتی جدا می شود) (دقت کنید که قبل از سرخ شدن خمیر قالب را بیرون نکشید چون خمیر به هم می ریزد) ضمناً خمیر نان پنجره ای نیاز به سرخ کردن فراوان ندارد.

بعد از اتمام کار نان پنجره ای ها را در پودر شکر می غلتانیم.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “نان پنجره ای”

    اضافه کردن نظر