نان زعتر

نان زعترReviewed by مهربانو on Jul 22Rating:

این غذا اصالت لبنانی دارد و مناقیش گفته می شود. می توانید این لقمه ها را باز یا پیچیده بنا به سلیقه خود در فر قرار دهید.

مواد لازم:                                             مواد میانی:

آرد ۱ پیمانه                                           گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

خمیرمایه فوری ۱/۲ قاشق سوپخوری          پیاز ۲ عدد متوسط

شیر ۱/۴ پیمانه                                      زعتر (ادویه لبنانی که در بازار ادویه یافت می شود)

روغن زیتون ۱/۴ پیمانه                          این ادویه شامل:آویشن،سماق،کنجد بو داده

آب ولرم ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا مواد خشک( آرد و خمیر مایه )را با هم مخلوط  می کنیم سپس شیر و روغن زیتون و آب را افزوده خوب مخلوط می کنیم. برای تهیه مواد میانی پیاز و گوجه فرنگی را خیلی خیلی ریز خرد می کنیم و با زعتر مخلوط می کنیم . خمیر را به صورت دایره هایی با قطر ۱۰ سانتی متری پهن کرده مقداری از مواد را وسط آن می ریزیم و خمیر را به شکل رولی می پیچیم .(فقط دقت کنید مواد میانی زیاد نباشد زیرا در آن صورت از خمیر بیرون می ریزد و هنگام پخت خشک و بد طعم می شود) در پایان نان ها را در سینی فر چیده در فر قرار می دهیم. این نان باید با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه در فر بماند.

 

 

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma gereii

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “نان زعتر”

    اضافه کردن نظر