نان اسکُن گوجه فرنگی

نان اسکُن گوجه فرنگیReviewed by مهربانو on Sep 21Rating: 5.0نان اسکُن گوجه فرنگینان اسکن انواع مختلفی دارد که یکی از انواع شور مزه آن است. چون با طعم شیرین نیز تهیه می شود.

نان اسکن انواع مختلفی دارد که یکی از انواع شور مزه آن است. چون با طعم شیرین نیز تهیه می شود.

مواد لازم :

آرد گندم ۱و ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

کره نرم شده ۲۵ گرم

شیر ۱/۲ پیمانه

جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

نمک و پودر آویشن کمی

طرز تهیه :

ابتدا آرد و بکینگ پودر و کره نرم شده را با هم مخلوط می کنیم . سپس شیر را اضافه کرده و نمک و پودر آویشن را اضافه می کنیم . و خمیر را ورز می دهیم تا یکدست شود. در آخر جعفری و گوجه فرنگی ریز خرد شده را به خمیر اضافه می کنیم و ورز می دهیم. خمیر را به شکل رول در می آوریم و با قیچی آشپزخانه تکه می کنیم و در سینی فر می چینیم. و با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه حرارت می دهیم و بعد از خنک شدن میل بفرمایید.

DSC06949

 

مطالب مرتبط :
آش-گوجه DSC07827 soop dolme-bademjan2 zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “نان اسکُن گوجه فرنگی”

    اضافه کردن نظر