میرزا قاسمی

میرزا قاسمیReviewed by مهربانو on Dec 8Rating:

مواد لازم:بادمجان ۳ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

تخم مرغ ۳ عدد

سیر ۵ حبه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:ابتدا بادمجان را شسته و سر آن را تا جایی که امکان دارد جدا کنید و در سیخ قرار داده روی حرارت اجاق نگه می داریم تا کاملاً پخته و نرم شود سپس گوجه ها را ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت می دهیم و سیر را روی آن تفت می دهیم تا عطر سیر به مشام برسد (منظور از ۵ حبه حبه های هر سر سیر است)در این مرحله بادمجان را پوست کنده و حسابی لِه می کنیم و با سایر مواد روی حرارت مخلوط می کنیم در پایان تخم مرغ ها را روی مواد دیگر شکسته و مخلوط می کنیم و نمک فلفل را افزوده می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد.

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان پیتزابادمجان DSC07885

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “میرزا قاسمی”

    اضافه کردن نظر