موساکا

موساکاReviewed by مهربانو on Nov 17Rating: 5.0موساکااصل این غذا به شیوه نسبتاً متفاوت تری تهیه می شود. ولی این سبک نیز با ذائقه ایرانی بسیار هماهنگ خواهد بود.

اصل این غذا به شیوه نسبتاً متفاوت تری تهیه می شود. ولی این سبک نیز با ذائقه ایرانی بسیار هماهنگ خواهد بود.

مواد لازم :

بادمجان دلمه ای ۲ عدد متوسط

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا رنده شده ۱ بسته ۲۰۰ گرم

پودر آویشن ۱ قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را آب پز می کنیم. بادمجان ها را حلقه کرده به مدت ۱ ساعت نمک می زنیم و کنار می گذاریم. سپس در روغن سرخ می کنیم. پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده و رب گوجه را افزوده و کمی تفت می دهیم. و در پایان نمک و فلفل و آویشن را اضافه می کنیم. کف ظرف را کمی روغن مایع (۱ قاشق چایخوری) با برس می زنیم. سیب زمینی هار ا حلقه کرده و نصف آنها  را کف ظرف می چینیم. روغن بادمجان هار ا با کاغذ گرفته و نصف آنها را روی سیب زمینی ها می چینیم . بخشی از مخلوط گوشت و پیاز را روی بادمجان ریخته و مقداری پنیر پیتزا می پاشیم. دوباره به ترتیب سیب زمینی و بادمجان و گوشت و پیاز را چیده و پنیر پیتزا می زنیم و در فر در حدی که پنیر طلایی شود می گذاریم.

DSC07639

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان پیتزابادمجان DSC07885

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “موساکا”

    اضافه کردن نظر