مضرات نان فانتزی برای معده

مضرات نان فانتزی برای معدهReviewed by مهربانو on Aug 29Rating: 5.0مضرات نان فانتزی برای معدهنان پر از خمیر طبیعتی گرم و تر دارد و باعث ترش کردن و از بین رفتن معده می‌شود؛

نان پر از خمیر طبیعتی گرم و تر دارد و باعث ترش کردن و از بین رفتن معده می‌شود؛ بهترین نان، آن است که خیلی خشک و برشته‌شده یا خیلی خمیری و شل نباشد. طبع گندم با سبوس، گرم و معتدل است اما طبع آرد سفید گندم (آرد نانوایی) گرم و کمی خشک است همچنین آرد نول یا آرد سه صفر که در تهیه پیتزا و ماکارونی استفاده می‌شود، دارای طبیعتی گرم و خشک است.

 در فرآیند تولید نان های فانتزی و باگت از جوش شیرین به مقدار زیاد استفاده می شود تا درون نان متخلخل شود ، همچنین این نوع نان ها با آرد سفید تهیه می شود که فاقد ارزش غذایی می باشد .

اینگونه نان های فانتزی به دلیل حالت خمیری که دارند. هنگامی که با اسید معده مخلوط می  شوند باعث ایجاد رفلاکس یا به عبارتی ( ترشی معده) و در برخی افراد نفخ معده را ایجاد می کنند و به سهولت هضم نمی شوند.

به همین دلیل مصرف این نان ها برای افرادی که از ناراحتی معده رنج می برند توصیه نمی شود.

bread

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “مضرات نان فانتزی برای معده”

    اضافه کردن نظر