مرغ با سس کنجد

مرغ با سس کنجدReviewed by مهربانو on May 22Rating: 5.0مرغ با سس کنجدمرغ را با مقداری آب روی حرارت کم می گذاریم تا خوب نرم شود. مواد سس را با هم مخلوط میکنیم و حدود نیم ساعت نار می گذاریم تا مواد به خورد هم بروند و سس طعم دار شود. سپس

این سس ابداع خودمه. یه بار که برای نهار با برادرم تنها بودیم. درست کردم که اگه خوب نشد، صداش درنیاد. ولی عالی شد و جای همه رو خالی کردیم.

مواد لازم:

مرغ (سینه ۱ عدد ران ۲ عدد)

روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری

جعفری خرد شده ۱/۲ قاشق مرباخوری

نعناع آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر گل سرخ ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک کمی

آب کمی (در حدی که رقیق شود)

طرز تهیه :

مرغ را با مقداری آب روی حرارت کم می گذاریم تا خوب نرم شود. مواد سس را با هم مخلوط میکنیم و حدود نیم ساعت نار می گذاریم تا مواد به خورد هم بروند و سس طعم دار شود. سپس مرغ پخته شده را در ظرف مخصوص گذاشته سس را روی آن می ریزیم و در فر برقی به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا سس به خورد مرغ برود و قوام پیدا کند.

مرغ-مخصوص

مطالب مرتبط :
DSC07681 appleckake mafin-albaloo chorak ranginak

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “مرغ با سس کنجد”

    اضافه کردن نظر