ماهی کبابی

ماهی کبابیReviewed by مهربانو on Mar 15Rating:

این نوع ماهی کبابی را  عموماً هموطنان جنوبی ما تهیه و نوش جان می کنند در ضمن می توان آن را به عنوان سبک متفاوتی از سبزی پلو با ماهی برشمرد و در عید امسال نوش جان کرد.

مواد لازم : ماهی سنگسر یا هوور

پیاز ۲ عدد متوسط

گشنیز ۴ قاشق غذاخوری

سیر ۴ حبه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

گرد لیمو عمانی ۱ قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه : ابتدا ماهی را پاک کرده ،شسته و در نمک و آبلیمو به مدت ۴-۵ ساعت می خوابانیم بعد از این مدت آن را شسته کف سینی فر را روغن مایع می زنیم و ماهی را در آن قرار می دهیم. برای تهیه مواد میانی پیاز را ریز خرد کرده آب آن را تا اندازه ای می گیریم کمی تفت داده گشنیز ریز خرد شده را به آن اضافه کرده سیر رنده شده را می افزاییم و می گذاریم کاملاً سرخ شود سپس گرد لیمو و رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی هم می زنیم . مایه را وسط ماهی می ریزیم و در فر به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم. این ماهی را می توانید با شوید پلو نیز میل کنید.

مطالب مرتبط :
benye dolme-bademjan2 kobbeh loobia-polo zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “ماهی کبابی”

    اضافه کردن نظر