مافین زردآلو

مافین زردآلوReviewed by مهربانو on Sep 21Rating: 5.0مافین زردآلودر مطالب پیشین انواع دیگری از مافین ها را آموزش داده ام و در این بخش مافین زردآلو را آموزش خواهم داد که عصرانه دلپذیری را برایتان فراهم خواهد کرد.

در مطالب پیشین انواع دیگری از مافین ها را آموزش داده ام و در این بخش مافین زردآلو را آموزش خواهم داد که عصرانه دلپذیری را برایتان فراهم خواهد کرد.

مواد لازم :

مارمالاد زردآلو ۱ پیمانه

آب ۱/۲ پیمانه

روغن جامد ۱/۲ پیمانه

آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

ماست ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا شکر و روغن جامد را با هم مخلوط می کنیم سپس تخم ها را شکسته و خوب هم می زنیم . در این مرحله آرد را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. بکینگ پودر و آب را اضافه کرده و خوب با همزن برقی هم می زنیم. کف قالب مافین را کمی چرب میکنیم و به اندازه ۱ قاشق سوپخوری کف هر دایره خمیر می ریزیم و روی این لایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری مارمالاد می ریزیم و مجدداً یک لایه خمیر می ریزیم. و در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم. و پس از خنک شدن از قالب جدا می کنیم.

DSC06946

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “مافین زردآلو”

    اضافه کردن نظر