مافین ذرت و پنیر

مافین ذرت و پنیرReviewed by مهربانو on Feb 7Rating: 5.0مافین ذرت و پنیر

مافین نوعی کیک نیمه شیرین یا شور است که به سرعت و عموماً برای یک نفر تهیه می شود که تنوع بسیار بالایی دارد .

مواد لازم  (برای ۵-۶ عدد):

آرد ۱و۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

کره ۶۳ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۱/۲ پیمانه

ذرت شیرین ۳و۱/۲ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا رنده شده ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

تخم مرغ را شکسته و با کره که به دمای اتاق رسانده ایم مخلوط می کنیم. شیر را افزوده هم می زنیم. در ظرف دیگری مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک را ۱ بار الک می کنیم. (می توانید الک نکنید ، الک کردن برای هوادهی می باشد و باعث می شود مافین اسفنجی شود) . مخلوط آرد را کم کم اضافه میکنیم . و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

در ظرف دیگری ذرت شیرین(منظور کنسرو ذرت است که در سوپر مارکت ها یافت می شود) و پیازچه خرد شده و پنیر پیتزا و فلفل را مخلوط می کنیم.

در قالب مافین کمی خمیر کفی قالب می ریزیم . کمی از مواد (حدود ۱ قاشق غذاخوری) روی خمیر می ریزیم. مجدداً روی مواد خمیر می ریزیم تا حفره مافین پر شود. این کار را برای همه حفره ها تکرار می کنیم. و روی آن ها کمی کنجد می پاشیم. و در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه می گذاریم. بعد از خنک شدن مافین ها را از قالب جدا کنید. ( قبل از خنک شدن این کار را نکنید چون خرد می شود.)

مطالب مرتبط :
DSC07953 DSC07639 DSC07550 graten

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “مافین ذرت و پنیر”

    اضافه کردن نظر