مافین آلبالو

مافین آلبالوReviewed by مهربانو on Dec 23Rating:

مافین ها حالتی بین کیک و نان فانتزی دارند و همیشه در خمیر آنها مواد مختلف گذاشته می شود. مافین به دو طعم شور و شیرین تهیه می شود. که در آینده انواع مختلف آن را آموزش خواهم داد.

مواد لازم (برای ۶ عدد):

آرد ۱پیمانه

آب ۳/۴ پیمانه

روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

شکر ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

دارچین ۲ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

نمک کمی

مربای آلبالو بدون شهد ۲/۳ پیمانه

طرز تهیه :

شکر و روغن را در ابتدا با هم مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم تا یکدست شود. دارچین و آب را افزوده کمی مخلوط می کنیم. سپس آرد را اضافه می کنیم و با دور متوسط همزن یا بادست به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم. بعد از اینکه خوب هم زدیم . آلبالو را افزوده و با قاشق هم می زنیم. (با همزن هم نزنید زیرا آلبالو لِه می شود) . بعد از اینکه خوب و به طور یکسان مربا را در سطح خمیر پخش کردیم. فر را با درجه ۱۸۰ روشن می کنیم. کاغذ مافین را در قالب آن گذاشته در هر کاغذ ۱و ۱/۲ قاشق غذا خوری خمیر می ریزیم. و به مدت ۲۵ دقیقه با هر دوشعله فر و ۵ دقیقه فقط شعله بالا در فر قرار می دهیم.

مطالب مرتبط :
11326309_1641025112803778_1226627425_n

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “مافین آلبالو”

    اضافه کردن نظر