لازانیا گوشت و قارچ

لازانیا گوشت و قارچReviewed by مهربانو on Oct 6Rating: 5.0لازانیا گوشت و قارچلازانیا غذای محبوبی است که اگر بدون سوسیس و کالباس تهیه شود بسیار سالم می باشد.

لازانیا غذای محبوبی است که اگر بدون سوسیس و کالباس تهیه شود بسیار سالم می باشد.

مواد لازم :

ورق لازانیا ۱ بسته

گوشت چرخ کرده ۲ پیمانه

جعفری و ریحان خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده ۱ پیمانه

پیاز ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا رنده شده ۱۸۰ گرم

پودر گشنیز و پودر آویشن ۱ قاشق مرباخوری سرخالی

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

برای تهیه مایه میانی :ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و کمی با روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و بعد از اندکی قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . در پایان ، رب گوجه فرنگی و پودر آویشن و پودر گشنیز را افزوده و کمی هم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم.

برای ورق لازانیا : ۱ قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. سپس ورق های لازانیا را با فاصله درون قابلمه می گذاریم تا نرم شود.

برای تهیه لازانیا : کف ظرف نسوز مانند پیرکس را اندکی چرب میکنیم و یک لایه ورق لازانیا می چینیم. روی ورق ها یک لایه مایه می گذاریم و پنیر پیتزا می پاشیم. و مجدداً این کار را تکرار می کنیم تا سه لایه شود و روی لایه آخر فقط پنیز پیتزا می پاشیم. و ظرف را درون فر می گذاریم تا رنگ پنیر اندکی تغییر کند. ( می توانیم ورق لازانیا را به شکل رول  نیز بپیچیم. به این صورت که ۱ لایه ورق لازانیا و مایه و پنیر می گذاریم و رول می کنیم. و روی رول اندکی پنیر می پاشیم. و رول ها را کنار هم در ظرف می چینیم و در فر می گذاریم.)

DSC07550

مطالب مرتبط :
DSC07953 DSC07639 mofin graten

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “لازانیا گوشت و قارچ”

    اضافه کردن نظر