قطاب

قطابReviewed by مهربانو on Mar 30Rating:

قطاب شیرینی سنتی یزد می باشد که ممکن است در اصل با مواد و روش پیچیده تری تهیه شود ولی این نمونه با مواد و روش ساده تری تهیه شده و می تواند در ایام عید زینت بخش میهمانی هایتان باشد.

مواد لازم: آرد ۱و ۱/۴ پیمانه      مواد میانی:پودر گردو ۳ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد                شکر ۱ قاشق مربا خوری

روغن جامد آبکرده ۱/۲ پیمانه     پودر نارگیل ۱ ۲اشق غذاخوری

پودر شکر برای روی شیرینی     هل کمی

ماست خامه ای ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه: تمامی مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و به مدت ۲الی ۲ساعت و نیم در یخچال استراحت می دهیم . بعد خمیر را از یخچال خارج کرده کمی ورز می دهیم . از خمیر به اندازه گردو برداشته گلوله می کنیم با انگشت وسط آن را حفره ایجاد کرده کمی از مواد میانی را درون آن می گذاریم مجدداً گلوله کرده خمیر را می بندیم تا مواد میانی خارج نشود . سپس در روغن سرخ می کنیم همینکه کمی طلایی شد از روی حرارت برمی داریم . (سعی کنید از حرارت پایین استفاده کنید تا درون قطاب نیز پخته شود و خمیری نماند) در پایان بعد از اینکه کمی خنک شد در پودر شکر یا قند می غلتانیم.(در صورتیکه طعم شیرینی زیاد را نمی پسندید درون مواد میانی از شکر استفاده نکنید.)

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “قطاب”

    اضافه کردن نظر