فرنی موز

فرنی موزReviewed by مهربانو on Jun 19Rating:

این فرنی برخلاف بقیه فرنی ها که عموماً با نشاسته تهیه می شوند با آرد تهیه شده و نسبتاً دسر غنی می باشد .

مواد لازم : آرد ۲ قاشق غذاخوری

آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۱/۲ پیمانه

شکر ۱/۳ پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

موز ۲ عدد

این مقادیر برای دو کاسه بستنی خوری مناسب می باشد.

طرز تهیه : آرد ذرت و آرد را کم کم در شیر سرد حل می کنیم. سپس شکر و وانیل را افزوده هم میزنیم بعد مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد پس از چند دقیقه که مایع کمی غلیظ شد (نگذارید خیلی غلیظ و قوام یافته شود چون بعد هنگام مصرف ترک می خورد و خیلی خشک می شود و اگر خیلی زود از روی حرارت بردارید هرگز فرنی نمی بندد) قبل از اینکه مایع سرد شود و در قابلمه حالت بگیرد یک لایه موز ریز شده را در ظرف ریخته کمی از مایع روی آن می ریزیم دوباره کمی موز ریز شده ریخته تا لبه ظرف را فرنی می ریزیم و روی آن را به دلخواه تزیین می کنیم.

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “فرنی موز”

    اضافه کردن نظر